A jós kártyáinál is nehezebb a pénztárcájába látni, de annyi kiderült Misiről, hogy vendégeinek nagy része visszatér, és egyre nagyobb bizalommal, egyre kíváncsiabban kutatja a jövőt. Megtehetik, mert Misi a legkevésbé sem anyagias.

 

A jövő forintban

Mit fizet az, aki a jövőbe akar kukucskálni?

Nem titok, általában 12.000 forintot szoktam kérni egy beszélgetésért, ami  háromnegyed vagy egy óráig tart. De, inkább azt mondom, fizess, amennyire  hasznosnak láttad a találkozást. Ritkán, de előfordul, hogy ilyenkor valaki egy  ötezrest akar adni. Ezt inkább el sem fogadom… Az többször van, hogy a  vendégem elégedetlen, mert életének tíz legaggasztóbb területe közül csak  nyolcat találtam ki, kettő meg elsikkadt, nem foglalkoztam velük. Neki sem kell  fizetnie, igaz, rosszul esne, ha egy hét múlva újra látnám. Mert aki velem  elégedett, és az ilyenekből áll a nagy többség, az hetente visszajár.

Sehol nem vagy egy villanyszerelő mellett! Tizenkétezerből még egy közlekedési rendőrt sem lehet megkenni, az önkormányzati ellenőr is elhajt, jó, ha a  háziorvos kijön érte a lakásra. Viszont három ember megvacsorázhat belőle egy kisvendéglőben, ha csak ásványvizet iszik, és nincs édesség a végén. És tizenkétezerért mindarra számíthatunk tőled, amikről idáig beszéltél?

Persze. Azonnal megmondom, ki és milyen vagy, miért jöttél. Kérdéseim csak  az ezüstszögeimhez, tükrömhöz és kártyáimhoz lesznek.

 


A jövő forintban

 

2010 © Nyilas Misi a honlap valamennyi jogát fenntartja,
engedélye nélkül az oldal anyagából semmi sem másolható és idézhető
Vargabi_01 (interjúk, fényképek, rajzok, kilövés, honlap)