varazslo
Minden ember titokzatos, ám a varázsló mind közül a legelvontabb. Önmaga számára is kiismerhetetlen. Például nem tudja, hogy írt-e egy könyvet, vagy sem.

Misi a médiában

Hogy állsz a sajtóval?

Munkámat a média figyelme előtt végzem... Állandóan írnak rólam. Nem gyűjtöm az újságokat, ha elolvasok egy cikket, kidobom az újságot. Aztán, van, hogy megbánom…

Amiket most felteszünk a világhálóra, az idők végezetéig ott lesznek.

Hm, nem vagyok nagy számítógépes szakember.

Elégedett vagy azzal a képpel, amit rólad rajzolnak az újságírók?

Az újságírók profik, természetesen ők írnak, beszélnek rólam a legjobban. Nem velük van a bajom, hanem azzal, hogy néha akkor is szerepelnem kell a médiában, amikor semmi kedvem hozzá. De, néha mások érdekei legyűrik az ellenállásomat. Az én szakmámban alapvető az érzékenység. És ha az ember lelke mélyén nem akar szerepelni, ez akkor is meghatározó, ha aztán beadja a derekát. Kár érte, mert sokkal gyengébben teljesít, mint normálisan, a maga környezetében. Nagyon utálom az olyan helyzeteket, hogy egy tucat újságíró előtt kell csodát tennem. Nem azért, mert most rajtacsíphetnek, hanem azért, mert a tudásom a negyede sem jön ki belőlem. Mindenki így van ezzel, ha a kedvenc tevékenységét hirtelen minden tíz-tizenöt kamera kezdi venni.


Az újságos standon

2005. február 12. BLIKK - Látnok keresi Karcsikát

2005. március 11. BLIKK - Szellemek laknak a Lázár utca 18.-ban?

2007. MEGLEPETÉS - A jövőn igenis lehet változtatni

2008. szeptember. IPM - Aki látja jövőt

2009. május. EZO ÉLET - Nyilas Misi csodálatos képességei

2009. október HÖLGYVILÁG - Ufók, tisztánlátók és parafenomének

TV-jós

Dr. Törőcsik Jenő*: „Mindig azt hiszem, találtam helyetted valakit, de aztán rá kell jönnöm, nincs nálad jobb, Misi. Tőled igazat lehet kapni.”

Tévés jósként lettél közismert, mostanában viszont eltűntél a képernyőről. Miért?

Alapvető bajom van a stúdiószerepléssel. Én úgy dolgozom, hogy személyesen foglalkozom mindenkivel. Ehhez időpontot adok. Még a mai napig is hívogatnak a stúdióba, és rengeteg ember is azt követeli, hogy telefonon jósoljak neki. De, hát a tisztánlátás lénye éppen a személyes kapcsolat. Egyrészt ez egyfajta tiszteletadás a jósnak, másrészt pedig a hit megnyilvánulása – valaki felkeres engem, mert hisz abban, amit csinálok. A tévében nincs személyesség, és az oda vagy nekem telefonálók nagy többsége csak próbára akar tenni. Nem hisz jóslásban és nincs is rá szüksége, annyi fáradtságot vesz csak, hogy belezavar az életembe.

*Az Ezo.TV tulajdonosa


RTL Klub, Fókusz Riport, 2001

Az ESO.TV stábja az utcán találomra kiválasztott embereken tesztelte Nyilas Misi látnoki képességeit. Hajni nagyon megdöbbent azon, hogy Misi ennyire a fejébe lát.


Nyilas Misi mentalista látnok különleges képességeiről beszél.


Nyilas Misi "meglátja" egy ismeretlen fiú ifjúkori lábsérülését.


Az ESO.TV stábja az utcán találomra kiválasztott embereken tesztelte Nyilas Misi látnoki képességeit.

Ahhoz képest, hogy sztárolt az Ezo.Tv, elég hamar szétváltatok…


Én azt hittem, hogy a TV meg én hatalmas nagy csodákra leszünk képesek, hogy felforgatjuk a világot. Tele voltam tervekkel, és ezer évig is leköthettük volna az embereket. Aztán kiderült, hogy tévének nem ez kell. Az egy üzem, huszonnégy órás szolgálat, nem ünnep, csodaözön. Egyszerű elveken működik, de én egyre kevésbé voltam képes átlátni a működését. Mondjuk, nem is sok információt kaptam róla, vagy egyre kevésbé érdekelt, mindegy. No, jó, bevallom, lehet, hogy primadonnának tartanak, de bántott, hogy be kellett volna álljak az átlagosok sorába. Erre egyszerűen nem volt szükségem.


Ami jó volt a kapcsolatban, hogy összemérhettem a tudásomat másokkal, és hogy ebből nagyon jó eredménnyel jöttem ki. Azt is köszönhetem ezeknek az időknek, hogy rengeteg videofelvétel maradt utánuk, amiből mindenki láthatja, mit tud egy valamirevaló jós.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Nyilas Misi a TV2 Frizbi műsorában Hajdú Péterrel és Vágó Istvánnal. Misi a forgatás alatt nagyon megszerette Vágó Istvánt, akit - úgy érezte - sokan támadnak. Megfogadta, hogy mindig kiáll Vágó mellett. Sajnos, ez a megvágott kis videó nem tükrözi a forgatás drámai fordulatait, de a vágatlan anyag megszerzéséhez idő és segítők kellenek.


A világhálón

Az első Nyilas Misi honlap

1honlapnym
Az első honlap képe. Jól működött , mert negyvenháromezer látogatót vonzott. Az idő azonban lassan eljárt felette. Túl „hivatalos” volt a hangja, és minden volt benne, csak lélek nem. Ha valaki kíváncsi, milyen egy 1.0-ás honlap, kattintson
ide.

Nyilas Misi oldala az Eso-TV honlapján

ezotv

Az első honlappal ellentétben, az EZO.TV oldalain kialakított Nyilas Misi lap már vidámabb és személyesebb volt, de ahogy Misi és a TV viszonya meglazult, ez a lap eltűnt. Azonban az EZO-szerver legmélyéről még előkotorhatók a régi videók.

http://hu.ezo.tv/nyilasmisi/videos.html

Index

Misit alaposan megviselte ez a cikk. Elmondása szerint, tombolt, miután elolvasta. „Hát tipikusan ez az az eset, amiről beszélek, amikor nem lenne szabad dolgozni. Mert az nem megy, hogy váratlanul idetelefonálnak, nekem taxiba kell vágnom magam, és a hirtelen felbukkant újságírók előtt produkálnom kell a csodát. Vannak pályák, ahol ez nem megy, vagy kockázatos. Egy operaénekes sem megy fel a színpadra beéneklés, skálázás nélkül, egy sebészt sem lehet az autó kórmánya mögül azonnal a műtőbe lökni. Mindegy, megesett, tanultam belőle.” A cikkért kliielje
ide.

Nők Lapja Café / Fórum / Nyilas Misi

nok_lapja_cafe

A Nők Lapja Café oldalát azok írják, akik szorongva bár, de felkeresnék Misit, és azok, akik má rjártak nála. A hitetlenek csapnak össze a tapasztaltakkal, és Misinek jól esik, ahogy volt vendégei megvédik a szkeptikus fanyalgóktól vagy kifejezetten rosszindulatú támadásoktól.

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=83640

Dívány

Végül is, az Index alatt egy jóval kedvezőbb cikk is megjelent Misiről, amely enyhítette, de el nem mulasztotta a régi kritika fájdalmát.

Misi a médiában

Az újságos standon

TV-jós

A világhálón

back